Απο εδώ αρχίζει η στεγάνωση

ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΕ 350.000.000 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ!

Δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Είναι η οικογένεια στεγανωτικών προϊόντων MAPELASTIC της MAPEI που “μετρά” πλέον περισσότερα από 350 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα επιφανειών παγκοσμίως στα πάνω από 30 χρόνια της στην αγορά. Ας δούμε τα προϊόντα αναλυτικά!

MAPELASTIC: Η αρχή όλων!
Το MAPELASTIC είναι ελαστικό στεγανωτικό τσιμεντοκονίαμα, δύο συστατικών, για τη στεγάνωση επιφανειών από σκυρόδεμα, μπαλκονιών, ταρατσών, μπάνιων, πισινών κ.λπ. Διατηρεί την ελαστικότητά του ακόμη και στους -20oC και προστατεύει το σκυρόδεμα για περισσότερο από 50 χρόνια. Εφαρμόζεται με σπάτουλα και διατίθεται σε σετ των 32 kg.

MAPELASTIC SMART: Η εξέλιξη στην ευκολία!
Το MAPELASTIC SMART είναι επαλειφόμενο τσιμεντοειδές κονίαμα, δύο συστατικών, για τη στεγάνωση επιφανειών σκυροδέματος όπως μπαλκόνια, ταράτσες, πισίνες, μπάνια κλπ. Έχει υψηλή ελαστικότητα (crack bridging > 2mm) και εξαιρετική επιμήκυνση θραύσης 120%. Επιπλέον, λόγω της ιδανικής του ρευστότητας, είναι εξαιρετικά εργάσιμο και εύκολο κατά την εφαρμογή. Εφαρμόζεται με ρολό ή σπάτουλα και διατίθεται σε σετ των 30 kg.

MAPELASTIC TURBO: Ο πρωταθλητής στις υψηλές ταχύτητες & τις χαμηλές θερμοκρασίες!
Το MAPELASTIC TURBO είναι ελαστικό τσιμεντοκονίαμα, δύο συστατικών, ταχείας πήξης, που εφαρμόζεται ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες (έως +5oC) και σε ώριμα υποστρώματα που δεν έχουν στεγνώσει εντελώς. Κατάλληλο για ταράτσες και μπαλκόνια. Εφαρμόζεται με σπάτουλα και διατίθεται σε σετ των 36kg.

MAPELASTIC AQUADEFENSE: Η άμεση λύση!
Το MAPELASTIC AQUADEFENSE είναι έτοιμη προς χρήση, υγρή ελαστική μεμβράνη, υπερταχείας πήξης, για στεγανοποίηση σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες χωρίς διαλύτες. Ιδανικό για τη γρήγορη και εύκολη στεγανοποίηση, ακριβώς ένα στάδιο πριν τη συγκόλληση πλακιδίων, ψηφίδων ή φυσικών λίθων, χωρίς τη χρήση αναδευτήρα, γρήγορα και εύκολα. Εφαρμόζεται με ρολό, βούρτσα ή σπάτουλα και διατίθεται σε δοχείο 15 kg και των 7,5 kg.

MAPELASTIC FOUNDATION: Συνδυάζοντας δύναμη & αντοχή!
Το MAPELASTIC FOUNDATION είναι ελαστικό τσιμεντοκονίαμα, δύο συστατικών, για τη στεγάνωση επιφανειών σκυροδέματος που υπόκεινται σε θετικές και αρνητικές πιέσεις έως 1,5 atm. Είναι ιδανικό για τοιχία, πάρκινγκ, κανάλια, δεξαμενές, κελάρια, κ.λπ. Μόλις ωριμάσει, έχει ανθεκτικότητα στους επιθετικούς παράγοντες που υπάρχουν στο θαλασσινό νερό ή το έδαφος, όπως χλωρίδια και θειικά άλατα. Εφαρμόζεται με ρολό και διατίθεται σε σετ των 32 kg.

ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ: Πουθενά χωρίς αυτά!
Η οικογένεια MAPELASTIC δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς τα κατάλληλα παρελκόμενα αξεσουάρ, που ολοκληρώνουν την αξιόπιστη εφαρμογή τους με διάρκεια σε βάθος χρόνου.

MAPENET 150
To Mapenet 150 είναι υαλόπλεγμα ανθεκτικό στα αλκάλια, κατάλληλο για τον οπλισμό των τσιμεντοειδών στεγανωτικών στρώσεων της οικογένειας MAPELASTIC.

MAPEBAND
Το Mapeband είναι εύκαμπτη σφραγιστική ταινία από καουτσούκ για τη στεγάνωση των γωνιών κατακόρυφων – οριζόντιων επιφανειών και την εύκαμπτη σφράγιση αρμών διαστολής, σωλήνων, απορροών κ.λπ.

ΤΕΜΑΧΙΑ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ DRAIN
Τεμάχια υδρορροών DRAIN FRONT (γωνιακά τεμάχια σωλήνα απορροής TPE σε χρώμα ιβουάρ και χάλκινο) αλλά και DRAIN VERTICAL / DRAIN LATERAL για την τοποθέτηση αποχετεύσεων δαπέδου και απορροές νερού σε ταράτσες, μπαλκόνια, μπάνια κλπ

Πίσω

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ