Νέα & Τάσεις

 

Απρίλιος επιτέλους. Ο δεύτερος μήνας της άνοιξης συνεχίζει να αυξάνει τα επίπεδα θετικότητας με την πολύχρωμη, ανθισμένη φύση του. Οι σχεδιαστές και οι διακοσμητές της Inart  εμπνέονται από το φωτεινό πράσινο γύρω από αυτά, ενώ παράλληλα ακολουθούν τις τάσεις της εποχής: οι λεπτομέρειες του χρυσού που εμφανίζονται σε κάθε δωμάτιο, σε συνδυασμό με την έντονη «χώρα». Εξερευνήστε περισσότερα για τηνεμφάνιση της διακόσμησης "Πράσινη Άνοιξη" που εμπνέεται από τον Απρίλιο

περισσότερα

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης φέρνει πάντα μια θετική σκέψη. Ο ήλιος κάνει την εμφάνισή του πιο συχνά, το φως είναι πιο λαμπερό και ο ουρανός... πιο μπλε! Είναι η τέλεια ευκαιρία να αλλάξουμε την διακόσμηση του σπιτιού μας, με ανοιχτόχρωμα χρώματα και να υιοθετήσουμε την αίσθηση που αγαπήσαμε όλη τη σεζόν: το glam velvet.

περισσότερα

Ο τελευταίος μήνας του χειμώνα αποτελεί μια δυναμική πηγή έμπνευσης,  δημιουργώντας ένα μοναδικό look που θα κάνει το σαλόνι σας να ξεχωρίζει: ένας ισχυρός συνδυασμός χρωμάτων - μαύρο, λευκό και χρυσό - συνδυάζεται τέλεια με δυναμικά γεωμετρικά μοτίβα, ενώ μια πινελιά κόκκινου σε βασικά στοιχεία – όπως σε τοίχους ή σε μαξιλάρια - προσθέτει ζωντάνια και ένταση στο δωμάτιο.

περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ