Νέα & Τάσεις

 

Το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ! Και αυτό σημαίνει ότι αλλάζουμε το σαλόνι μας προσθέτοντας εντελώς νέα κομμάτια για να αναζωογονήσουμε το χώρο. Οι διακοσμητές της Inart, εμπνευσμένοι από τα χρώματα του καλοκαιριού του Αιγαίου, όπως το μπλε, το λευκό, το γκρι, έχουν δημιουργήσει για εσάς μια ξεχωριστή πρόταση διακόσμησης που συνδυάζει boho και ethnic στοιχεία. Ανακαλύψτε παρακάτω τα έπιπλα-κλειδιά για να ανανεώσετε το σπίτι σας.

περισσότερα

Ο Μάιος είναι εδώ επιτέλους, κάνοντας τις μέρες πιο ζεστές και, ελπίζοντας, πιο ηλιόλουστες. Αν το επιτρέπει ο καιρός, οι περισσότερες ξεχωριστές αλλά και καθημερινές μας στιγμές λαμβάνουν χώρα στο μπαλκόνι ή στον κήπο. Για αυτό, οι σχεδιαστές και διακοσμητές της inart, εμπνευσμένοι από την όμορφη ανθισμένη φύση του τελευταίου μήνα της άνοιξης, έχουν δημιουργήσει και παρουσιάζουν για εσάς ένα μοναδικό look για την εξωτερική σας διακόσμηση, αφιερωμένο στο ρομαντικό λευκό. Εξερευνήστε τα βασικά αντικείμενα που χρειάζεστε για να το δημιουργήσετε στο σπίτι σας, παρακάτω.

περισσότερα

Απρίλιος επιτέλους. Ο δεύτερος μήνας της άνοιξης συνεχίζει να αυξάνει τα επίπεδα θετικότητας με την πολύχρωμη, ανθισμένη φύση του. Οι σχεδιαστές και οι διακοσμητές της Inart  εμπνέονται από το φωτεινό πράσινο γύρω από αυτά, ενώ παράλληλα ακολουθούν τις τάσεις της εποχής: οι λεπτομέρειες του χρυσού που εμφανίζονται σε κάθε δωμάτιο, σε συνδυασμό με την έντονη «χώρα». Εξερευνήστε περισσότερα για τηνεμφάνιση της διακόσμησης "Πράσινη Άνοιξη" που εμπνέεται από τον Απρίλιο

περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ